Tex-mex suppe med potet og grytebønner

posted in: Blogg, Oppskrifter | 0

Hva gjør man når det er tomatsupperester –  lager en vri på restene selvfølgelig! Jeg er ikke storfan av å spise det samme flere dager på rad, men jeg kaster aldri maten! Med noen ekstraingredienser har du en ny rett, enkelt som bare det. Og er du glad i taco, kommer du til å digge denne! Selve tomatsuppen finner du oppskrift på her: Kremet tomatsuppe med cashew og futt

Ingredienser:

2 porsjoner

  • 6 dl Tomatsuppe
  • 200 g Potet
  • 1 liten boks Mais
  • 1/2 Mango
  • ca 200 g Grytebønner/kidneybønner
  • Fersk chili (etter smak)
  • Fersk koriander
  • 1/2 lime

Fremgangsmåte:

Kok poteten i litt saltet vann. Varm opp supperestene (eller band sammen til ny suppe – det går som en lek). Del opp mango i terninger, skjær chili i små, tynne biter. Åpne det du har av hermetikk – bønner og mais. Når poteten er kokt, og suppen er varm, kan du legge opp/tømme på – alt ettersom. Skvis litt lime over retten, og pynt med deilig, frisk koriander. Nam, nam!

Her kan du selvfølgelig bytte ut potet med pasta eller ris, putte i tomat, løk/vårløk og paprika..og kanskje en dæsj med guacomole. Kos deg!