Hva gjør man når det er tomatsupperester – lager en vri på restene selvfølgelig! Jeg er ikke storfan av å spise det samme flere dager på rad, men jeg kaster aldri maten! Med noen ekstraingredienser har du en ny rett, enkelt som bare det. Og er du glad i taco, kommer du til å digge denne! Selve tomatsuppen finner du oppskrift på her: Kremet tomatsuppe med cashew og futt
Ingredienser:
2 porsjoner
- 6 dl Tomatsuppe
- 200 g Potet
- 1 liten boks Mais
- 1/2 Mango
- ca 200 g Grytebønner/kidneybønner
- Fersk chili (etter smak)
- Fersk koriander
- 1/2 lime
Fremgangsmåte:
Kok poteten i litt saltet vann. Varm opp supperestene (eller band sammen til ny suppe – det går som en lek). Del opp mango i terninger, skjær chili i små, tynne biter. Åpne det du har av hermetikk – bønner og mais. Når poteten er kokt, og suppen er varm, kan du legge opp/tømme på – alt ettersom. Skvis litt lime over retten, og pynt med deilig, frisk koriander. Nam, nam!
Her kan du selvfølgelig bytte ut potet med pasta eller ris, putte i tomat, løk/vårløk og paprika..og kanskje en dæsj med guacomole. Kos deg!